Ga naar hoofdinhoud

Een haptotherapietraject start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bekijken dan wat er nu speelt voor jou en wat jouw vraag is. Ook is het belangrijk te voelen bij jezelf of ik de juiste begeleider voor jou ben zodat je optimaal kunt leren in je traject. We kunnen dan een intakegesprek inplannen maar je mag er natuurlijk ook nog even over nadenken.

Tijdens de sessies gaan we samen wezenlijke vragen onderzoeken; kan ik mezelf zijn, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat vind ik nog lastig. En vooral maken we de vertaling naar wat er nu is. Waar sta je nu? Waar loop je nu tegenaan? Waar verlang je naar? Er is ruimte voor jouw verhaal, jouw manier van leven en jouw emoties. Er wordt uitgegaan van jouw kracht. Ik maak gebruik van gesprek, ervaringsoefeningen en aanraken.

Bekijk hier de tarieven voor haptotherapie.

De sessies zijn met name gericht op jouw eigen ontwikkeling. Natuurlijk kunnen we eens een sessie (of meerdere) doen met een partner of een ander persoon uit jouw leefwereld als dit past in jouw traject.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik voortdurend in ontwikkeling blijf. Zo volg ik regelmatig nascholingen en maak ik deel uit van een intervisiegroep. Wat we bespreken tijdens de sessies blijft uiteraard binnen vier muren en zal ik niet bespreken met derden.

Op deze pagina kun je lezen wat haptotherapie inhoudt en ook dit filmpje geeft mooi weer waar haptotherapie over gaat.

Deel dit
Back To Top
Zoeken