skip to Main Content
De praktijk is gesloten van 26 juli t/m 22 augustus ivm vakantie. Warme groet Anneke

In samenwerking met Esther Diaby van Esther Diaby haptonomie (www.estherdiabyhaptonomie) verzorg ik workshops en trainingen op locatie.

Workshop

Tijdens een workshop maak je algemeen kennis met de haptonomie. In groepsverband zullen we gezamenlijk enkele haptonomische oefeningen doen waarbij er vooral wordt gewerkt aan bewustwording van hoe jij met jezelf omgaat èn hoe je met anderen omgaat. Hoe stel ik mij op, wat kom ik tegen en ook hoe doen anderen dit?

Een workshop is vooral praktisch van aard maar zal ook de nodige theoretische onderbouwing hebben. Bewustwording en kennis geven je inzicht in jezelf en anderen en geven je nieuwe mogelijkheden om anders met dingen om te gaan. Workshops hebben altijd een thema, deze wordt in overleg bepaald.

Training

Een training is vooral geschikt voor teams en in beroepsverband. In een training werken we met name aan bewustwording van wat er nu is. Hoe gaan we met elkaar om? Wat gaat goed en wat is nog lastig? Waar willen we als team naar toe? Aan de hand van ervaringsoefeningen word je je bewust van je eigen patronen en het patroon van het team en hoe deze op elkaar inwerken. Al doende leert men en aan de hand van wat we tegenkomen stellen we gezamenlijk doelen op. Doelen maken dat je bewustzijn groeit en er ruimte komt voor ontwikkelmogelijkheden. Zo komt er weer meer verbinding en focus in het team. Een training heeft als opbouw dat we eerst werken aan bewustwording en helder krijgen waar het team nu staat en aan wil werken. Vervolgens focussen we ons op het trainen van nieuwe mogelijkheden.

Het thema en het doel van de training wordt in overleg vastgesteld.

Kosten

Nieuwsgierig geworden? In een vrijblijvend gesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken. We stellen dan gezamenlijk vast wat de vraag is, hoeveel tijd er beschikbaar is en welk thema het meest aanspreekt. We stemmen het aanbod zo goed mogelijk af op de wensen die er zijn. Naar aanleiding van het gesprek bieden wij een vrijblijvende offerte op maat aan.

Deel dit
Back To Top
Zoeken