Ga naar hoofdinhoud
Zeer kundig en zeer betrokken

Anneke is zeer kundig en zorgt ervoor dat je dicht bij je gevoel komt.
Bovendien is ze ook zeer betrokken en luistert ze ook heel goed naar je.
De diverse oefeningen die we samen hebben gedaan, werkten erg helend en hebben mij erg geholpen.
Het heeft mij weer met beide benen op de grond neergezet.
Bovendien heeft ze een fundament geplaatst, wat mij in mindere tijden helpt om daar weer uit te komen.
Echt heel blij dat Anneke op mijn pad is gekomen.

Blij met waar ik nu sta

Ik voelde me erg gezien en gesteund door Anneke, ze voelt goed aan waar het knelt en komt snel tot de kern. Ik kon alles zeggen en ik heb er veel aan gehad, ik heb meer vertrouwen in mezelf nadat ik jarenlang heb geworsteld met chronische pijn. Ik ben blij met waar ik nu sta. M.J.

Een warme en veilige omgeving

Een warme en veilige omgeving. Soms geconfronteerd met bewustwording van je eigen ik, wat ik zelf overigens als prettig heb ervaren. Anneke is zeer professioneel.

Zoveel meer zelfinzicht gekregen, ik raad het iedereen aan!

Het benauwde me dat zoveel mensen om mij heen een burn-out kregen. ‘Dat zou mij ook wel eens kunnen overkomen’, was wat ik telkens dacht. Anneke heeft mij veel zelfinzicht gegeven. Ik accepteer nu veel beter dat mijn gevoel er mag zijn en weet wat balans voor mij inhoudt. Leuk om ook tussendoor oefeningen te doen, had van tevoren geen idee wat ik hiervan moest verwachten maar het heeft me echt verrast! Ik raad het iedereen aan om (eens in de zoveel tijd) een coach te bezoeken. Heerlijk en verhelderend om gewoon even je verhaal te kunnen doen.

Erg onder de indruk van het inzicht

Als ervaren hulpverlener was ik erg onder de indruk van het inzicht wat ik kreeg via de oefeningen bij Anneke. Ik ben gewend om meer dan 60 woorden per minuut te produceren: al waren het er 100; niets geeft zoveel inzicht als het ervaren. Het voelen. Het mogen uitproberen. In een veilige en vertrouwde setting, want dat biedt Anneke! Een speeltuin, waar je mag en kan vallen, maar wel op een rubberen onder tegel. Bedankt hiervoor Anneke!

Liefs Eva

Spiegel

Ik vond de gesprekken en het contact met Anneke erg fijn! Ondanks dat het soms voor mijzelf best wel een spiegel was en moeilijk, heeft Anneke er voor gezorgd dat ik naar mijzelf ben gaan kijken en wat ik wil! Ben er nog niet helemaal maar ben door deze sessies goed onderweg! Bedankt. Groetjes Yvet.

Prettig samenwerken voor zowel professional als cliënt

Anneke is een integere therapeut. Haar grootste kracht is haar oordeelsvrije houding waardoor cliënten zich gemakkelijk open durven te stellen. Ze denkt mee naar passende oplossingen waarbij ze zich realiseert dat die voor iedereen anders zijn. Zo werk je echt vanuit gelijkwaardigheid met haar samen. Ze beschikt over het vermogen je snel op je gemak te stellen waarbij ze soms ook ervaringen uit haar eigen leven deelt als dit helpend kan zijn.

Carolien, GZ-psycholoog

Werkplezier

Anneke heeft me geholpen met het terugbrengen van overzicht waardoor ik weer plezier heb in mijn werk. Ze heeft de pijnpunten zichtbaar gemaakt waardoor ik weer in actie kon komen. Ik heb het als zeer prettig ervaren.

Johan

Deel dit
Back To Top
Zoeken