skip to Main Content
Momenteel hanteer ik in de praktijk een wachtlijst van zes weken voor nieuwe aanmeldingen. Voor vragen kun je mailen naar info@praktijkannekethuijs.nl

Ik ben Anneke Thuijs, geboren in 1982 en woonachtig in Doetinchem samen met Robert-Jan en onze twee kinderen. Ik heb altijd als maatschappelijk werker gewerkt waarvan het grootste deel voor Justitie. Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt naar de vrijwillige hulpverlening. Zoekende naar wat past nu echt bij mij. Toen ook dit niet de weg bleek te zijn heb ik besloten een tijdje te stoppen met werken en te gaan onderzoeken welke kant ik op wilde. Na een tijdje kwam ik erop uit dat ik het toch wel miste om met mensen te werken, mensen te mogen ontmoeten en begeleiden. Dat geeft me echt energie. Ik wilde alleen niet meer met mensen werken in de vorm die ik gewend was. Ik wilde met iemand een proces in kunnen gaan, werken met mijn intuïtie. Leren om minder in het hoofd te zitten en meer te voelen. Iets waar ik zelf ook meer behoefte aan kreeg en de keuze om uiteindelijk weer te gaan studeren ipv weer het werkveld in te gaan is dan ook een persoonlijke keuze. In 2014 ben ik eerst begonnen met een cursus Life Coach die ik in 2015 heb afgerond. Inmiddels wist ik al goed waarmee ik verder wilde en ben ik in 2015 Haptotherapie gaan studeren aan het ITH in Nijmegen welke ik in 2019 heb afgerond. Vanaf februari 2020 heb ik twee jaar met heel veel plezier 1 dag in de week gewerkt bij PRNL (Poliklinische Revalidatie Nederland) in Doetinchem als haptotherapeut. Daar werkte ik met mensen met chronische pijn, NAH en SOLK patiënten.

In mijn begeleiding neem ik mijn werkervaring mee, het geleerde uit de opleiding en mijn eigen levenservaring. Dat wil niet zeggen dat ik precies weet wat goed voor jou is, maar ik kan je wel helpen te ontdekken wat jij zelf vindt dat goed voor jou is. Ik stimuleer je inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden.

Anderen zeggen over mij dat ze mij als oordeelloos, no-nonsense en intuïtief ervaren. Je mag zijn wie je bent en worden wat je wilt in jouw tijd en tempo. Ik geloof ook heel erg in de eigen kracht van de mens en ik hoop dat je dit ook zult ervaren in het contact met mij. Het is belangrijk voor mij om transparant, integer en betrouwbaar te zijn. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de ander en ik ontmoet je dan ook graag!

Zelf heb ik kennis gemaakt met verschillende vormen van therapie en coaching. Soms omdat ik zelf vastliep en het nodig had en soms vanuit nieuwsgierigheid in de vorm van een cursus. Ik vind het belangrijk om in ontwikkeling te blijven en uit elke vorm van therapie/begeleiding die ik ken neem ik ook weer stukjes mee in mijn eigen begeleiding als haptotherapeut. Bijvoorbeeld hypnotherapie, kinesiologie, NLP, mindfulness, cesartherapie en ACT.

Deel dit
Back To Top
Zoeken